Zlatni kraj takmičarske sezone

Svoj kvalitet Državni pionirski prvaci Kluba KUSP 25. Maj: Lana Takić, Teodora Sperlić, Lina Velimanovic, Julija Ilina, Milica Adamović, Jovana Petrović, Janja Dabović i Ivona Sekulić koji nastupaju pod trenerskom palicom mladih, ali iskusnih trenera Jovane Jovović i Jelene Kozarac potvrdili su osvojivši  ZLATNU medalju na međunarodnom turniru „International Artistic Swimming Austrian Kids Open„u disciplini kombo u kategoriji 12 godina i mlađe!

Osim ove medalje tu je i SREBRO u discillini duet koje su osvojile Lana Takić i Teodora Sperlić, dok su Milica Adamović i Julija Ilina bile si odlične osvojivši 7. mesto.

U disciplini figure Lana Takić je osvojila 6. mesto u konkurenciji od 80 takmičarki.

U discipline solo Teodora Sperlić i Lana Takić plasirale su se na 6. i 7. mesto.

U discillini Tim naš najtrofejniji Klub na ovom takmičenju zauzeo je 4.mesto.

Najmlađa takmičarka kluba Milica Adamović bila je sjajna u disciplini solo u kategoriji 10 i mlađe osvojivši 6. mesto, odnosno 3. u koreografiji!

Ekipa koja je putovala u Beč je imala mali peh pred sam polazak pošto je trener Jovana Jovović morala da odustane od puta iz zdravstvenih razloga, pa je na njeno mesto došla iskusna Natalija Ignjatović, koja je uz pomoć juniorske reprezentativke kluba Katarine Adamović pratila decu na ovom putu.

Ponosni smo na našu ekipu koja je u konkurenciji 160 takmičara iz više zemalja Evrope ostvarila ovakve rezultate!