Vaterpolisti Partizana do treće titule zaredom na turniru “Mali medo”

Vaterpolisti Partizana odbranili su trofej na 32. turniru “Mali medo” za igrače kadetskog uzrasta. Partizan je na tradicionalnom turniru u organizaciju zagrebačkog Vaterpolo kluba Medveščak, najbolji bio u konkurenciji 12 ekipa, a najbolji vaterpolista turnira je Partizanova uzdanica, Mihajlo Janošević.

U srpskom finalu, crno beli petnaestogodišnjaci sa Banjice bili su bolji od kragujevačkog Radničkog sa 15:7, a pored naših ekipa, u Zagrebu su se nadmetali i vaterpolisti hrvatskih, crnogorskih, slovenačkih i nemačkih timova. Do finala, Partizan je u grupi bio bolji od hrvatskog Mornara sa 13:5 i nemačkog Nojštata, 20:3. U prvoj eliminacionoj rundi, savladali su slovenački Kamnik rezultatom 23:4, dok su u polufinalu bili bolji od nemačkog SSV NRV sa 11:5.

Plasman:

1.Partizan (Srbija), 2. Radnički (Srbija), 3. SSV NRV (Nemačka), 4. Primorac (Crna Gora), 5. Triglav (Slovenija), 6. ZPK Zagreb (Hrvatska), 7. Nojštad (Nemačka), 8. Kamnik (Slovenija), 9. Mornar (Hrvatska), 10. Primorje (Hrvatska), 11. Mladost (Hrvatska), 12. Medveščak (Hrvatska)

 

Foto: vaterpolosavezbeograda.org