Slavoljub Muslin pružio podršku „orlićima“ pred start u kvalifikacijama za EP u Italiji

Sportski sektor Fudbalskog saveza Srbije predvođen direktorom Goranom Bunjevčevićem od prvog dana preferira dobru saradnju između svih selekcija i selektora,a prvi čovek „A“ reprezentacije Slavoljub Muslin definitivno je personifikacija tih odnosa, jer je ponovo posetio mladu reprezentaciju i selektoru Goranu Đoroviću i igračima poželeo mnogo uspeha u novim kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvesntvo.

 

Selektor Muslin je, podsetimo se, bio podrška mladima i tadašnjem selektoru „orlića“ Tomislavu Siviću na putu do Evropskog prvenstva, koji je uspešno i ostvaren, a onda i Sivićevom nasledniku, Nenadu Lalalatoviću, selektoru selekcije do 21 godine na EP u Poljskoj.Sada je Muslin uputio reči podrške momcima koje želimo da gledamo na EP u Italiji 2019. a da ih tamo odvede, zadatak je selektora Gorana Đorovića,jednog od najbližih saradnika u stručnom štabu „A“ tima.

 

Mlada reprezentacija prvi meč na putu do Italije igra protiv Gibraltara, 1. septembra u Jagodini od 18,00. U našoj grupi se još nalaze selekcije Rusije, Austrije, BJR Makedonije i Jermenije.

 

Izvor: Fudbalski savez Srbije