Pratimo opštinsko takmičenje u odbojci na Paliluli

Sporazum o informaciono-tehničkoj saradnji Sportskog saveza GO Palilula i portala Sportjunior potpisan je 19. 10. 2016. godine u prostorijama Saveza. Vesna Ćorović prezentovala je rad Saveza kao i njegovo učešće u školskom sportu na Opštini Palilula.

Tom prilikom, NVO Alternativna prilika predstavila je svoj projekat portal Sportjunior i naglasila da je saradnja ove dve oganizacije, ne samo korisna, već i neophodna u cilju promocije školskog sporta i ostalih sportskih dešavanja na Opštini Palilula.

Razgovaralo se i o mogućnostima da se obuhvati cela Opština, bez obzira na njenu teritorijalnu rasprostranjenost, i da se naročita pažnja obrati na medijski nepravedno zapostavnjene delove opštine Palilula, koji se nalaze izvan centralnog gradskog jezgra.

Na samom početku rada portala Sportjunior možete očekivati izveštaje, zanimljivosti i komentare sa Opštinskog prvenstva osnovnih škola i Opštinskog prvenstva srednjih škola u odbojci koja će se održati na Opštini Palilula u periodu 31.10.2016. – 02.11.2016. Na portalu  je dostupan i kalendar takmičenja i spisak učesnika. Informacije takođe možete pratiti i na našim stranama na vašim omiljenim društvenim mrežama.