Pavlović i Radakova šampioni Srbije u stonom tenisu

U novosadskom Spensu, održano je Prvenstvo Srbije za stonotenisere u konkurenciji mlađih kadeta, a šampioni su postali Dušan Pavlović, takmičar beogradskog STAK-a i stonoteniserka Čelareva, Sara Radak.

Pavlović je u finalu bio bolji od druga iz kluba, Matije Šepe, dok su trećeplasirani bili Bogdan Ilić, stonoteniser kruševačkog Napada i Dimitrije Jelikić, takmičar Crvene zvezde. Sara Radak je trijumfom nad Janom Havelom, takmičarkom Slavije 96 iz Kovačice, sačuvala i prvu poziciju na rang listi. U polufinalu su zaustavljene Teodora Golić iz Čoke i stonoteniserka Pančeva, Jelena Stefanović, pa je njima pripala bronzana medalja.

U dublu kod mlađih kadeta slaviili su Vanja Stefanović i Matija Šepa iz STAK-a, a takmičari ovog kluba Uroš Ninković i Marko Bošković zauzeli su i drugo, odnosno Dušan Pavlović i Dimitrije Pavlović, treće mesto. Na podijumu su još bili i Bogdan Ilić iz Napada i Dimitrije Jelikić, takmičar Crvene zvezde. U ženskoj konkurenciji Sara Radak i Jelena Stefanović su u finalu bile bolje od Jane Havele i Minje Vladimirov iz Crvene zvezde. Treće mesto pripalo je Bianki Berti, takmičarki Čarnojevića i Teodori Golić, odnosno Vanesi Bončokat i Alesii Turkonje, stonoteniserkama Rapida.