Partizan najbolji na Junior Keel Kupu

Prethodnih dana u Odžacima je održan Junior Keel Kup za vaterpoliste do 17 godina. U konkurenciji šest ekipa, vaterpolisti Patizana su došli do titule, pobedom nad svojim saigračima iz kluba.

Vaterpolisti iz Srbije i Republike Srpske bili su podeljeni u dve grupe, “Plavi Delfin” Delfinari, Polet i Požarevac dok su u grupi „Wiener Städtische“ bili Babina dvocevka, Conetovi plivači i VK Borac.

Vaterpolisti tima Babina dvocevka su u neizvesnom okršaju savladali ekipu Delfinari sa 7:6. Za treće mesto, Conetovi plivači su bili ubedljivi protiv Poleta rezultatom 21:5, dok je Borac bio bolji od Požarevca. Prve tri ekipe su nagrađene i Keel sportskom opremom, a proglašeni su i najbolji pojedinci, pa je Partizanov vaterpolista Filip Aleksić, najbolji na turniru, a golman Spartaka, Filip Zeljković je najbolji u svojoj kategoriji.

Konačan plasman ekipa: 1. Babina dvocevka (Partizan Beograd), 2. Delfinari (Partizan Beograd), 3. Conetovi plivači (Spartak Prozivka Subotica), 4. Polet (Sombor), 5. Borac (Banja Luka), 6. Požarevac.