Održana regionalna prvenstva do 14 godina u Beogradu, istočnoj Srbiji i u Vojvodini

Od 6. do 9. maja 2017. godine u tri regiona su igrana regionalna prvenstva za dečake i devojčice do 14 godine, turniri B kategorije u organizaciji Teniskog saveza Beograda, Teniskog saveza istočne Srbije i Teniskog saveza Vojvodine.

Iva Šepa (WIN) je pobednica Prvenstva Beograda, turnira B kategorije za devojčice do 14 godina, održanog od 6. do 8. maja 2017. godine u TK Haron, u organizaciji Teniskog saveza Beograda. Čestitamo!
U finalu je Iva pobedila Doroteju Petrović (HAR) 7-6(4) 6-4.
Treće mesto u Beogradu je osvojila Lana Stanišić (TRI), koja je pobedila Doroteu Milosavljević (CZ) 6-0 3-6 6-0.

Bojan Radoman (DRI) je pobednik Prvenstva Beograda, turnira B kategorije za dečake do 14 godina, odigranog od 6. do 9. maja 2017. godine u TC Master na Novom Beogradu, u organizaciji Teniskog saveza Beograda. Čestitamo!
U finalu je pobedio drugara iz TK Dril – Mihajla Lasicu (DRI), pošto je Mihajlo zbog povrede predao pri rezultatu 1-0 u setovima za Bojana (6-4).

Treće mesto je osvojio Stefan Malbaša (CZ), a četvrti u Beogradu je Vanja Vojinović (SBG). Vanja je bez borbe predao meč za 3. mesto.

Anđela Petrović (TAŽ) i Aleksa Gajić (GEM) su pobednici Prvenstva Teniskog saveza istočne Srbije, turnira B kategorije za dečake i devojčice do 14 godina, odigranog od 6. do 8. maja 2017. godine u Teniskoj akademiji Živković u Nišu, u organizaciji Teniskog saveza istočne Srbije. Naše čestitke!
Anđela je u finalu pobedila klupsku drugaricu Nataliju Nikolić (TAŽ) 6-2 6-2, dok je Aleksa juče u finalu savladao Lazara Danića (KKM) 6-2 6-4.
Treće mesto u istočnoj Srbiji su osvojili Ilija Ivanović (TAŽ) i Stefan Skobelev (TAŽ), a kod devojčica Sara Milosavljević (TAŽ) i Maša Mitić (TAŽ).
Sve četiri polufinalistkinje inače su članice Teniske akademije Živković. Veliki uspeh za ovu nišku akademiju!

Prvenstvo Vojvodine, turnir B kategorije za devojčice i dečake do 14 godina, odigrano je od 6. do 9. maja 2017. godine u TK Palić 1878, u organizaciji Teniskog saveza Vojvodine.
Lea Rupnjak (MRD) i Oliver Sabo Rac (SPA) su novi prvaci Vojvodine do 14 godina. Čestitamo!
Lea je u finalu pobedila Anju Mitraković (SAJ) 6-4 6-2, dok je Oliver posle preokreta pobedio klupskog druga Filipa Mandovića (SPA) 2-6 6-1 7-5.

Treće mesto u Vojvodini do 14 godina su osvojili Petar Bašić Palković (SPA) i Nemanja Mraović (SPA), a u konkurenciji devojčica Mirjana Jovanović (INS) i Danijela Danilović (SPA).
Lei Rupnjak je ovo 4. titula na 5 poslednjih turnira na kojima je učestvovala (poslednja je na Tošinom memorijalu u Nišu pre desetak dana). Zaista impresivan niz rezultata, bravo Lea!
Takmičari subotičkog Spartaka opravdali su uloge nosilaca –svi polufinalisti kod dečaka bili su iz jednog od najuspešnijih srpskih klubova, kao i jedna devojčica!

 

Izvor: Maliigrači.rs