Održan Trofej Bečeja, bodovi upisani i u državnu rang listu

Proteklih dana u Bečeju je održan bodovni turnir u stonom tenisu, Trofej Bečeja 2018. Na turniru su učestvovali takmičari seniorskog i kadetskog uzrasta, a rezultati su se bodovali za državnu rang listu. Ovo takmičenje, kadetima je predstavljalo poslednju proveru pred Novogodišnji turnir.

U konkurenciji kadetkinja, slavila je Katarina Gvozdenović, predstavnica Domboša iz Malog Iđoša. U finalu je savladala Jovanu Antić iz Dobanovaca, dok su do bronze stigle Sofija Nikolić, stonoteniserka Spina iz Smedereva i uzdanica Vojvodine, Elizaveta Bobrovskaja. U muškoj konkurenciji, slavio je Đorđe Petrović iz niškog Železničara, a vicešampion je postao Dušan Vezmar, takmičar STK Millennium Vršac. Bronze su pripale kadetu Spartaka Aleksandru Čokiću i takmičaru Hajduk Veljka, Petru Vidiću.

Kod seniora trijumfovali su Nikola Strugarević iz Banata, odnosno Izabela Lupulesku iz Novog Sada. Srebrna su pripala Ivoru Katiću, takmičaru novosadskog Radničkog i seniorki niškog Josip Kolumba, Moniki Knežević. Na postolju su bili i Stefan Kostadinović iz subotičkog Spartaka i igrač Ade, Kristijan Červik, odnosno Sabina Šurjan (Novi Sad) i Reka Bezeg (Banat).