Odbojkašice se spremaju za EP

Kadetska odbojkaška reprezentacija Srbije od danas kreće sa pripremama za Evropsko prvenstvo, koje će se od 1. do 9. aprila održati u Arnemu, Holandija. Odbojkašice će trenirati u Staroj Pazovi, a na spisku selektora Cakovića, nalaze se sledeće igračice:

Tehničari: Rada Perović (Klek Srbijašume) i Ana Marija Jonjev (Crvena zvezda).

Korektori: SaraCarić (Vizura) i Barbara Batinić (Spartak, Subotica).

Libera: Mila Kocić (Vizura)  i Tamara Ilić (Spartak, Subotica).

Blokeri: Isidora Rodić (Vizura), Miljana Glušac (Fok, Novi Sad), Veronika Đokić (Jedinstvo, Stara Pazova) i Jovana Adžić (Vizura).

Primači: Katarina Gajević (Vizura), Dejana Lekić (Crvena zvezda), Milica Milunović (Crvena zvezda), Jovana Mirosavljević (Jedinstvo, Stara Pazova), Ana Pejičić (Vizura) i Anita Kovačević (Gimnazijalac, Kraljevo).

One će se, na Evropskom prvenstvu takmičiti u grupi B, sa reprezentacijama Rumunije, Grčke, Belorusije, Slovenije i Poljske. U prvom kolu, 1. aprila ih od 17:30 očekuje duel sa Rumunijom, dan kasnije sa Belorusijom od 15:00, a onda sledi dan pauze. 4. aprila naše odbojkašice igraju sa Poljskom, takođe od 15:00, a sledećeg dana, u istom terminu ih očekuje meč sa Slovenijom.Grupnu fazu zatvoriće utakmicom sa Grčkom, ponovo od 15:00. Po dve najbolje ekipe iz grupe prolaze dalje, a naše odbojkašice se takođe bore i za plasman među sedam ekipa, koji direktno vodi na Evropski  olimpijski festival mladih, koji se ovog leta održava u Mađarskoj.

 

 

SREĆNO!!!

 

Fotografija:Odbojkaški savez Srbije