NIKOLA JAKŠIĆ: PODRŽITE NAS, PODRŽITE PARTIZAN!

Šampion Srbije, zemlje zlatnih vaterpolista sa najvažnijih takmičenja, Vaterpolo klub Partizan, početkom 2017. godine susreće se sa ogromnim problemima koji su se godinama nagomilavali. Reč je o dobro poznatim finansijskim uslovima, koji su prouzrokovali da Partizan u Novu godinu uđe nakon priprema i treninga u Mađarskoj i na Zlatiboru, a zatim je usledila i selidba sa Banjice, zbog hladne vode, pa su Jug i Budva gostovali na bazenu „Milan Gale Muškatirović“. Portal navijača Partizana „VolimPartizan.net“ tom prilikom pokrenuo je akciju „Spasite Partizan, spasite vaterpolo“, kojoj su se odazvali mnogi bivši i sadašnji igrači crno-belih. Jedini reprezentativac Srbije koji igra u domaćoj ligi i kapiten Partizana, Nikola Jakšić među prvima je uputio apel za pomoć klubu i vaterpolu.

– Nismo već neko vreme na Banjici i prebacujemo se sa Košutnjaka na 25. maj i obrnuto. Trudimo se da ne razmišljamo o tome, ali ipak nemoguće je da se ne razmišlja o takvim stvarima, da se prebacujemo od bazena do bazena i da igramo utakmicu kod kuće kao da smo u gostima.

Dobijamo termine od po 45 minuta nekad, jer nismo u mogućnosti da dobijemo više. Pokušavamo da se koncentrišemo na igru i da ove stvari stavimo sa strane, ali kao što sam rekao to je nemoguće. Daćemo sve od sebe da i dalje dajemo svoj maksimum, iako smo imali ove loše rezultate, ali nadam se da je to samo period koji ćemo ubrzo prevazići.

Mnogo bi nam značila podrška u svemu ovome, mlada smo ekipa i trudimo se iz dana u dan, ali preko nekih stvari je nemoguće preći. Nalazi se, između ostalog, na portalu navijača crno-belih „VolimPartizan.net“.

 

SPASITE PARTIZAN, SPASITE VATERPOLO!!!

 

Fotografija: VolimPartizan.net