Napeta borba učenika Palilule na odbojkaškom takmičenju!

Danas je održano opštinsko takmičenje učenika VII i VIII razreda osnovnih škola GO Palilula u organizaciji Sportskog saveza Palilula. Takmičarima, profesorima, sudijama i ekipi SportJuniora gostoprimstvo je pružio domaćin OŠ Milena Pavlović Barili. 

Utakmice su bile više nego napete, verovatno jer su ekipe bile veoma sličnog kvaliteta. O tome najbolje govori činjenica da su se od prve do poslednje utakmice, mečevi igrali u 3 seta, i sitnice su odlučivale pobednika.

Dečaci su se borili srčano, a po rečima predstavnika Sportskog saveza Palilula Vesne Ćorović, kao da igraju Svetsko prvenstvo.

Pobednik je ekipa OŠ Rade Drainac iz Borče vođena profesorom Sašom Jovanovićem, koja je smirenim stavom trenera i fer igrom u finalu pobedila OŠ Zaga Malivuk na čelu sa profesorom Milošem D Živkovićem.

finalisti1

Svakako moramo pomenuti i OŠ Starina Novak, OŠ Jovan Cvijić, OŠ Milena Pavlović Barili, OŠ Filip Višnjić, OŠ Vlada Aksentijević, OŠ Jovan Popović, OŠ Ivan Milutinović i njihove predstavnike koji su sportskim ponašanjem branili boje svoje škole.

Entuzijazam učenika i profesora, fenomenalna organizacija Sportskog saveza Palilula, domaćinski prijem OŠ Milena Pavlović Barili su razlog više da se  SportJunior ozbiljno posveti školskom sportu i da na značaju razvoju istog.

SportJunior vam od srca čestita!