Mini raspust u novembru u znaku plivačkih takmičenja u Kikindi i Kragujevcu

Ako ste mislili da se plivači odmaraju za vreme školskog raspusta, odmah ćemo vas razuveriti najavama dva plivačka takmičenja u Kikindi i Kragujevcu.

Međunarodno plivačko takmičenje „Kup Kikinde 2016“

 Plivački klub „Banat“ iz Kikinde poziva plivačku i širu javnost na međunarodni plivački miting „Kup Kikinde 2016“ koji će se održati na zatvorenim bazenima SC „Jezero“ u Kikindu u Ul. Branka Vujina bb u subotu, 12. novembra 2016. godine. Svaki plivač ima pravo nastupa u 2 discipline u delu programa , i štafeti. Kompletan program i kategorije takmičara možete pogledati ovde .

Međunarodno plivačko takmičenje „Kup Kragujevca“

Plivački klub „Radnički 1969“ poziva plivačku i širu javnost na međunarodno takmičenje „Kup Kragujevca“ koje će se održati na zatvorenom bazenu SC „Park“ u Kragujevcu 12.11.2016. godine. Takmičenje je pojedinačno i ekipno. Ekipni pobednik dobija se sabiranjem FINA bodova za po 2 najbolja plasirana plivača i po 2 najbolje plasirane plivačice po disciplini i kategoriji iz kluba (računaju se samo plasmani do 16. mesta), a štafete se boduju dvostruko. Detaljnije informacije o takmičenju možete pogledati ovde.

Izvor: Plivački savez Srbije