Kup Srbije osvojile mlade vaterpolistkinje Vračara

Vaterpolistkinje Vračara osvojile su Kup Srbije za igračice rođene 2000. godine i mlađe. Na finalnom turniru koji je održan u subotu i nedelju u Novom Sadu, Vračar je bio bolji od Vojvodine, Taša 2000 i Crvene zvezde. Vračar je najpre bio bolji od Taša 2000 rezultatom 10:2, zatim od Vojvodine 7:5 i jutros od Crvene zvezde 20:5.

 

 

Ekipa Vračara nastupila je u sledećem sastavu: 1. Petrović Andjela(kapiten) 2. Popov Milana 3. Saković Natalija 4. Vržina Ana 6. Mitić Minja 7. Ignjić Mina 8. Milićević Ana 9. Trmčić Aleksandra 10. Teodorović Tatjana 11. Trmčić Milica 13. Marković Marija 14. Nastić Milica, Trener Boščanin Petar

 

Vojvodina, kojoj je pripalo drugo mesto, bila je bolja od Crvene zvezde 20:10, a izgubila je 9:6 od Taša 2000. Crveno-bele su jedini trijumf ostvarile protiv Taša sa 12:11 i u krugu od tri ekipe sa istim brojem bodova zauzele su treće mesto, odnosno četvrto u ukupnom plasmanu.

Ekipa Vračara je izuzetno dobrom igrom zasluženo ponela titulu pobednika! Devojke vaterpolo kluba Vračar i ostalih klubova su se pošteno i sportski borile. Nadamo se da ćemo i u budućnosti gledati mečeve svih ovih divnih devojaka koje su izuzetno mlade i pretežno mlađe od starosne kategorije u kojoj se takmiče i uživati u njihovom entuzijazmu. Ženski vaterpolo ima budućnost!

VRAČAR ČESTITAMO!