Kadeti Srbije u polufinalu turnira „Lokovolej 2016“

Muška kadetska reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale 7. Međunarodnog turnira „Lokovolej 2016“, koji je juče počeo u Moskvi, pošto je osvojila prvo mesto u A grupi. Srbija je juče u dvorani „Družba“ u prvom meču savladala Habarovsk sa 2:0 (25:23, 25:18), a zatim Novosibirsk sa 2:1 (25:17, 16:25, 16:14).

 

– Veoma sam zadovoljan posle dve pobede. Posebno je spektakularan bio meč protiv Novosibriska. U trećem, odlučujućem setu smo uspeli da anuliramo meč loptu rivala i na kraju slavimo. Drago mi je što su momci pokazali karakter i u neizvesnoj završnici stigli do pobede. – naglasio je Boško Mačužić, prvi trener kadeta Srbije.

 

– U prvom meču smo imali pad koncentracije na početku, ali smo ipak stigli do maksimalne pobede. U drugoj utakmici smo imali neuporedivo težeg rivala, ali preovladala je naša želja da im se revanširamo za poraz u finalu prošle godine. – istakao je Andrej Rudić, bloker Srbije.

 

Muška kadetska reprezentacija Srbije igraće u polufinalu 7. Međunarodnog turnira „Lokovolej 2016.“ u Moskvi protiv Ufe, drugoplasirane ekipe iz B grupe, (petak, 20. januar) od 8,15 časova po našem vremenu.

 

Srećno!

Izvor: OSSRB