Jubilarni „Synchro Open Stari Grad“ za vikend na 25. maju

U vikendu pred nama, na bazenu SC „25.maj-Milan Gale Muškatirović“ održaće se deseti „Synchro Open Stari Grad„. Takmičenje je međunarodnog karaktera i nalazi se u LEN-ovom kalendaru, pa se očekuju najbolje umetničke plivačice iz Evrope. Svečano otvaranje je u subotu, 2. novembra od 16 časova, a ulaz je besplatan.

Takmičenje se održava u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji, a seniorke će nastupati u disciplinama tehnički duet i slobodni sastavi solo, duet, tim, kombinacija. Juniorke ćemo gledati u tehničkim i slobodnim duetima i solima, dok će kadetkinje talenat i umeće pokazati u disciplinama kao što su figure, tim i kombinacija.

U organizaciji takmičenja su Klub za umetničko i sinhronizovano plivanje ,,25. Maj”, uz podršku Saveza za sinhrono plivanje Srbije i Saveza za sinhrono plivanja Beograda, a  pod pokroviteljstvom Sekreterijata za sport i omladinu Beograda, i pomoć Grada Beograda i Sekretarijata za sport i omladinu, te će se ovo takmičene 2. i 3. novembra održati 10. put zaredom.

Učešće je potvrdila i najbolja srpska seniorka, vicešampionka Fina World Series 2019 u Kini, Nevena Dimitrijević, kao i najbolje juniorke Nina Šišović, Sara Miletić, Tara Pudar i Katarina Adamović, finalistkinje evropskog juniorskog prvenstva 2019 u disciplinu tim.

SATNICA: