GO Rakovica poklanja mališanima besplatne školice sporta

Gradska opština Rakovica ponovo će organizovati besplatne škole sporta svojim najmlađim sugrađanima. Prijave za sve programe počele su 20. februara i trajaće do popune mesta. Zainteresovani  se mogu prijaviti na mejl adresu programirakovica@gmail.com ili pozivom na broj telefona 011/ 7850-154.

Škola sporta „Panta rei” će organizovati besplatne škole tenisa, plivanja i sporta za mališane. Broj polaznika po programu je 12, a škola plivanja, koja će se održati u martu će okupiti decu uzrasta od pet do 15 godina. Za školicu sporta mogu da se prijave deca od četiri do 15 godina, a školu tenisa će pohađati osnovci, odnosno deca od sedam do 14 godina.

Osim sportskih aktivnosti, Rakovica će najmlađima pokloniti i besplatnu školu gitare i bubnjeva. U saradnji sa školom “Čupavko”, a mogu se prijavljivati deca i mladi od sedam do 30 godina. Prijave su otvorene do 27. februara.

Pravo prijave imaju zainteresovani sa prebivalištem u opštini Rakovica, a prijava mora da obuhvati podatke roditelja (ime, prezime, adresu), kao i podatke o detetu koje prijavljuju (ime, prezime i uzrast deteta). Obavezno je ostaviti i broj telefona, a neispravne prijave se neće uzimati u obzir.