Drugo uzastopno finale kadeta Srbije – za trofej protiv Novisibriska

Muška kadetska reprezentacija Srbije igraće u finalu 7. Međunarodnog turnira „Lokovolej 2016.“ u Moskvi. Kadeti Srbije su jutros po našem vremenu, u prvom polufinalu, savaldali Ufu sa 2:0 (25:21, 25:16). Srbija će u drugom uzastopnom finalu, sutra (subota, 21. januar) od 12,00 časova po našem vremenu, igrati protiv Novosibirska, koji je u drugom polufinalu pobedio Krasnojarsk sa 2:0 (25:22, 25:21).

 

– Od početka do kraja smo kontrolisali rezultat i zbog toga sam veoma zadovoljan. Očekujem spektakl u finalu protiv organizatora turnira i nadam se da ćemo se dostojno predstaviti ljubiteljima odbojke u Moskvi. – objasnio je Boško Mačužić, prvi trener kadeta Srbije.

 

– Pokazali smo da smo kvalitetniji od Ufe i nadam se da ćemo istu igru prikazati i u finalu. – kratko je rekao Nikola Meljanac, kapiten i bloker Srbije.

 

– Prilično laka utakmica u polufinalu protiv Ufe.  Spremamo se za treći meč protiv Novosibirska, što govori da se odlično poznajemo. Očekujem tešku, ali kvalitetnu utakmicu i naravno, pobedu. – optimista je Stefan Negić, libero Srbije.

SREĆNO!

Izvor: OSSRB