Biciklistička vožnja „Daj pedalu raku“ u 22 grada Srbije, podrži i ti!

Ženski centar Milica organizuje još jednu akciju u nizu pomoći i podrške obolelima od raka. Ovog puta, u saradnji sa N-Bike održaće se biciklistička vožnja „Daj pedalu raku 2019“. U subotu, 5. oktobra, stanovnici 22 grada Srbije imaće priliku da vožnjom podrži naše borce.

Pored glavnih organizatora, Ženskog centra Milica i N-Bike, manifestaciju su podržali Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, Ministarstvo omladine i sporta i IJZS“Milan Jovanović Batut“.

U Beogradu, okupljanje je zakazano u parku Milutina Milankovića (preko puta Hrama Svetog Save, između Tiršove i Pasterove), a u 11.30 se kreće do Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije (IORS) gde će biti postavljena zastava manifestacije u isto vreme (12 h) kao i u KC Niš, KC Kragujevac, Institut za onkologiju Vojvodine. Nakon ceremonije postavljanja zastave organizovano se kreće na vožnju podrške ženama obolelim i lečenim od raka dojke do Avale.

Vozi i ti do Avale, podrži žene, majke, devojke i bake koje su se izborile i koje će se tek izboriti, DAJ I TI PEDALU RAKU!